Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Οδυνηρή η απώλεια του Αθανάσιου Μυλωνά για το σχολείο του, την ΕΠΑ.Σ του ΟΑΕΔ Πάτρας

Συγκλονισμένη είναι η Πατρινή κοινωνία από το αιφνίδιο θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα του μόλις 18χρονου Αθανάσιου Μυλωνά. Το νεαρό παιδί δεν άντεξε και μετά από λίγες ώρες νοσηλείας, κατέληξε.

Ο Αθανάσιος Μυλωνάς που οδηγούσε μοτοσυκλέτα, τραυματίστηκε σοβαρά το απόγευμα της Τρίτης 14/2/2017 σε τροχαίο στη συμβολή των οδών Καλαβρύτων και Φωκαίας, στην Πάτρα, έξω σχεδόν από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας».
Το παιδί φοιτούσε στο τμήμα θερμουδραυλικών, στο τελευταίο έτος σπουδών, στην ΕΠΑ.Σ του ΟΑΕΔ Πάτρας. Οι καθηγητές και οι συμμαθητές του έχουν σοκαριστεί από το θλιβερό νέο και εκφράζουν την οδύνη και συμπαράσταση τους στην οικογένεια του Θανάση Μυλωνά.
Ακολουθεί η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Διευθυντής και του Συλλόγου Διδασκόντων της ΕΠΑ.Σ του ΟΑΕΔ Πάτρας.
Όλα Εκφράζουμε την οδύνη μας για το δυστύχημα που σημειώθηκε την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017, προκαλώντας τον τραγικό χαμό του μαθητή μας ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΥΛΩΝΑ. Τέτοιες στιγμές τα λόγια δεν μπορούν να απαλύνουν τον πόνο από την απίστευτη τραγωδία. Η πρόωρη απώλεια του αγαπημένου μας μαθητή  θλίβει βαθύτατα όλη τη σχολική μας κοινότητα.
Ο ΘΑΝΑΣΗΣ  ήταν  ένα  παιδί γεμάτο ζωντάνια, χαρά, αγάπη για τη ζωή και γεμάτο όνειρα για το μέλλον του. Παρακολουθούσε ανελλιπώς τα μαθήματά του, συμμετέχοντας ενεργά  στη μαθησιακή διαδικασία καθώς και στις εκδηλώσεις του σχολείου με όρεξη και διάθεση για δημιουργία, κοινωνικότητα και καλοσύνη. Η απώλειά του από το σχολείο μας θα είναι οδυνηρή.
Αποστέλλουμε θερμότατα συλλυπητήρια προς την οικογένεια του αδικοχαμένου ΘΑΝΑΣΗ. Κουράγιο και δύναμη σε όλους τους συγγενείς, φίλους και συμμαθητές του.
Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας ΘΑΝΑΣΗ.

*thebest.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου