Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

14 γιατροί και 11 νοσηλευτές στα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας

Με μόνιμο και επικουρικό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ενισχύονται τα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας μέχρι το τέλος αυτού του μήνα.
Η Νοσηλευτική Μονάδα της Καλαμάτας ενισχύεται με 10 μόνιμους και επικουρικούς γιατρούς και 11 νοσηλευτές, και αυτή της Κυπαρισσίας με 4 μόνιμους γιατρούς.
Επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Νοσοκομείου Μεσσηνίας, αναμένονται και δύο νέες ιατρικές ειδικότητες παιδοχειρουργού και ιατροδικαστή στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Πιο αναλυτικά, για το Νοσοκομείο Καλαμάτας εκδόθηκε το ΦΕΚ για την πρόσληψη ενός μόνιμου γυναικολόγου-μαιευτήρα, και επίσης ανακοινώθηκαν από τον ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα για την πρόσληψη 6 μόνιμων νοσηλευτών. Επίσης μέχρι τέλος Μαρτίου αναμένεται και η πρόσληψη -βάσει της προκήρυξης του ΚΕΛΠΝΟΟ- 5 νοσηλευτών-τριών και ενός γιατρού εντατικολόγου διετούς σύμβασης για την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Χθες, ανακοινώθηκαν και οι διορισμοί 8 επικουρικών γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων διετούς σύμβασης.
Πιο αναλυτικά, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αναλάβουν εργασία ένας παθολόγος, ένας αναισθησιολόγος, ένας ωτορινολαρυγγολόγος, ένας ιατροδικαστής, ένας πνευμονολόγος ΜΕΘ, ένας παιδοχειρουργός, ένας αγγειοχειρουργός και ένας βιοπαθολόγος.
Για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας εκδόθηκαν τα ΦΕΚ για τον διορισμό τεσσάρων μόνιμων γιατρών και ειδικότερα ενός αναισθησιολόγου, ενός οφθαλμιάτρου, μίας οδοντιάτρου και ενός γυναικολόγου-μαιευτήρα.
Ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος, δήλωσε σχετικά: «Το νοικοκύρεμα στα οικονομικά μας και η εξοικονόμηση πόρων από τα έργα της αυτοπαραγωγής οξυγόνου και της ηλιοθερμίας, μας επιτρέπουν να προσλαμβάνουμε περισσότερους επικουρικούς ιατρούς και νοσηλευτές οι οποίοι μισθοδοτούνται από τον προϋπολογισμό μας. Αυτός ήταν άλλωστε και ένας από τους κύριους στόχους μας. Μέσα από την εξοικονόμηση να καλύπτουμε άλλες βασικές και κυρίαρχες ανάγκες μας».

*eleftheriaonline.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου