Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Δολοφονία 71χρονου στην Έδεσσα

Έγκλημα, με θύμα έναν συνταξιούχο, 71 ετών, διαπράχθηκε στην Έδεσσα.

Ως δράστης κρατείται και ανακρίνεται ένας 47χρονος, ο οποίος, κατά πληροφορίες, φιλοξενείτο τον τελευταίο χρόνο στο σπίτι του θύματος.


Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στην είσοδο της μονοκατοικίας όπου διέμενε. Όπως έγινε γνωστό, έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, τα οποία πιθανότατα προκλήθηκαν με μαχαίρι κι ένα ξυλουργικό εργαλείο.

Το έγκλημα διαπράχθηκε αργά χθες το βράδυ και, όπως φαίνεται, προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ των δύο ανδρών για ασήμαντο λόγο.

Εν συνεχεία ο 47χρονος κάλεσε την αστυνομία, πριν εγκαταλείψει το σημείο.

Έπειτα από αστυνομικές έρευνες ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος. Ο ίδιος φέρεται να είναι τοξικομανής και είχε απασχολήσει παλιότερα τις διωκτικές αρχές για κλοπές και ναρκωτικά.

Επιπλέον, στις αρχές του έτους «πρωταγωνίστησε» σε καβγά με 37χρονο, τον οποίο τραυμάτισε με ψαλίδι. Για το περιστατικό αυτό είχε συλληφθεί με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, αλλά μετά την απολογία του σε ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους, καθώς, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φαίνεται ότι επικαλέστηκε αναπηρία κι εκμεταλλευόμενος τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου απέφυγε την προφυλάκιση.


*zougla.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου