Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Το αμάξι «απογειώθηκε» και καρφώθηκε σε κολόνα

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα, πιο κάτω από τον κόμβο της Ξηριώτισσας, στις σιδηροδρομικές γραμμές, πριν το πρατήριο του «Χαλκιά».
Ο 75χρονος οδηγός της BMW που ταξίδευε προς Αθήνα, δεν αντιλήφθηκε την «παγίδα» στις γραμμές και πέρασε με μεγαλύτερη ταχύτητα από αυτή που θα έπρεπε.
Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα
Το αυτοκίνητο απογειώθηκε και «καρφώθηκε» στην κολόνα που βλέπετε. Στο αυτοκίνητο εκτός από τον οδηγό επέβαινε η σύζυγός του και ο γιος τους.




Ευτυχώς δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός, ωστόσο η συνοδηγός διακομίστηκε προληπτικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας.
Στο συγκεκριμένο σημείο συμβαίνουν πολύ συχνά ατυχήματα, αφού οι ξένοι, διερχόμενοι οδηγοί, δεν το γνωρίζουν και πολλές φορές πέφτουν στην παγίδα. Οι «τυχεροί» στην καλύτερη των περιπτώσεων χάνουν κάποιο τάσι ή σπάνε το κάρτερ, υπάρχουν όμως και περιπτώσεις με πιο σοβαρά ατυχήματα.





Είναι πραγματικά ντροπή, μετά από τόσα χρόνια να μην έχουν φτιάξει τη συγκεκριμένη κακοτεχνία, αφού μιλάμε για εθνική οδό και όχι για έναν οποιονδήποτε επαρχιακό δρόμο.



















*newsbeast.gr 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου