Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Αγώνας βόλεϊ για καλό σκοπό 23/05/2015


Το Σάββατο 23 Μαΐου στις 8 το απόγευμα, η ανδρική ομάδα βόλεϊ της Ε.Α.Λ. που κατέκτησε την άνοδό της στην Α2 κατηγορία του αθλήματος, θα αγωνιστεί απέναντι σε παλαίμαχους πετοσφαιριστές του συλλόγου!



Ο αγώνας που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ συνδιοργανώνεται από την Ε.Α.Λ. και το εθελοντικό κίνημα των Ενεργών Πολιτών Λάρισας.

Στόχος είναι, εκτός από το εντυπωσιακό θέαμα που προσφέρει το βόλεϊ, να συγκεντρωθούν και τρόφιμα για το Δωρητήριο Τροφίμων των Εν.Πο.Λ., που θα δοθούν σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες.

«Ο Αθλητισμός χέρι-χέρι με τον Εθελοντισμό, συμπράττουν για την Κοινωνική Αλληλεγγύη! Η νέα γενιά των αθλητών της Ε.Α.Λ. συναγωνίζεται με την παλαιότερη γενιά, για να κάνουν πράξη το σύνθημα των Ενεργών Πολιτών Λάρισας, ότι ‘μαζί μπορούμε αλλιώς’! Καλούμε τους πολίτες της Λάρισας να στηρίξουν αυτή την εκδήλωση και να προσέλθουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, προσφέροντας αντί εισιτηρίου, τρόφιμα. (Ελαιόλαδο, όσπρια, γάλα εβαπορέ, αλεύρι, ζάχαρη)», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

*zougla.gr


http://www.trelostwnfm.com/t41735-topic#52472 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου