Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

"Μαμά τράκαρα, άκουσε με σε παρακαλώ..." - Νέες τηλεφωνικές απάτες στην Πάτρα


Απτόητοι συνεχίζουν τη δράση τους οι απατεώνες που καλούν πολίτες ζητώντας τους χρήματα για υποτιθέμενα τροχαία ατυχήματα στα οποία έχει εμπλακεί πρόσωπο από την οικογένειά τους.
Φαίνεται πάντως πως μετά την ενημερωτική καμπάνια της Αστυνομίας και τα συνεχή ρεπορτάζ των ΜΜΕ, αρκετοί είναι πλέον υποψιασμένοι. Παρά τις συλλήψεις που έχουν προηγηθεί από την ΕΛ.ΑΣ, τα μέλη των κυκλωμάτων -που ακολουθούν τη ίδια μεθοδολογία- εξακολουθούν να "ψαρεύουν" θύματα.
Συμπολίτισσα γράφει, μεταξύ άλλων, στον λογαριασμό της στο facebook:
"Μόλις δέχτηκα ένα τηλεφώνημα στο σπίτι από αυτούς τους απατεώνες που παίρνουν και σου λένε με γεμάτη σπαραγμό και κλάμα φωνή: ΜΑΜΑ..ΜΑΜΑ ΤΡΑΚΑΡΑ..ΜΑΜA AΚΟΥΣΕ ΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΡΑΚΑ..
Και πριν προλάβουν να τελειώσουν, κλείνω το τηλέφωνο..Δεν είναι καινούργιο φαινόμενο...Παίρνουν κατά καιρούς ανυποψίαστους ανθρώπους και τους αποσπούν διαφορά χρηματικά ποσά λέγοντας τους να τα βρουν μεταξύ τους για να μην πάει φυλακή το παιδί τους ή οποιοδήποτε άλλο κοντινό συγγενικό πρόσωπο.".
Η ίδια δήλωσε στο pelop.gr, πως δεν πρόλαβαν να της ζητήσουν χρήματα γιατί έκλεισε το τηλέφωνο. "Γυναικεία φωνή. Δεν μιλούσε σωστά ελληνικά. Σαν τσιγγάνα, ρουμάνα, βουλγάρα".
Σε ερώτηση εάν τους υποψιάστηκε αμέσως απάντησε: "Ήμουν πολύ υποψιασμενη γιατί ένα τρίμηνο πριν είχαν πάρει γνωστή μου και της έκαναν ακριβώς το ίδιο. Κόντεψε να πάθει καρδιά η γυναίκα επειδή η κόρη της οδηγεί".
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα δεν ήταν η μοναδική που δέχθηκε σήμερα τηλεφώνημα από τους επιτήδειους, καθώς κι άλλοι Πατρινοί αναφέρουν ανάλογα περιστατικά
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου