Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Διαγράψτε αυτές τις εφαρμογές από το κινητό σας


To Google Play Store που διαθέτει εκατομμύρια εφαρμογές για τους χρήστες διαθέτει εξελιγμένους ελέγχους, ώστε να προστατεύσει τους επισκέπτες του. Παρ΄ όλα αυτά υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που καταφέρνουν και εισχωρούν στο store και γι' αυτό οι χρήστες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο τι κατεβάζουν.


 

Εκτός από την Google, υπάρχουν κι άλλες εταιρείες που δοκιμάζουν εφαρμογές. Η Evina, μια εταιρεία κυβερνοασφαλείας που δοκιμάζει εφαρμογές για τυχόν κακόβουλο λογισμικό δημοσίευσε 25 εφαρμογές που έκλεβαν τα στοιχεία χρηστών του Facebook. Οι εφαρμογές αυτές κατέβηκαν από το Play Store, αλλά μπορεί να έχετε προλάβει ήδη να τις κατεβάσετε. 
 

Αν έχετε κατεβάσει λοιπόν κάποια από τις παρακάτω εφαρμογές, σβήστε τες αμέσως:



Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

*zougla.gr

1 σχόλια:

  1. Ακολουθούν τα στοιχεία επικοινωνίας του κ. Benjamin, lfdsloans@outlook.com. / Ή Whatsapp +1 989-394-3740 που με βοήθησε με δάνειο 90.000,00 ευρώ για την εκκίνηση της επιχείρησής μου και είμαι πολύ ευγνώμων, ήταν πολύ δύσκολο για μένα εδώ να προσπαθήσω να κάνω έναν τρόπο, όπως η μόνη μητέρα τα πράγματα δεν ήταν εύκολο με μένα, αλλά με τη βοήθεια του κ. Benjamin έβαλε χαμόγελο στο πρόσωπό μου καθώς βλέπω την επιχείρησή μου να μεγαλώνει και να επεκτείνεται επίσης. Ξέρω ότι μπορεί να εκπλήσσετε γιατί βάζω τέτοια πράγματα εδώ, αλλά πρέπει πραγματικά να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου, οπότε όποιος ζητά για οικονομική βοήθεια ή για να αντιμετωπίσετε δυσκολίες με εκεί επιχειρήσεις ή θέλετε να ξεκινήσετε επιχειρηματικό έργο, μπορείτε να το δείτε και να ελπίζετε να βγείτε από την δυσκολία..Σε ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή