Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Τετραήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας διοργανώνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής

Για ακόμα μια φορά ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα διοργανώσει εθελοντική αιμοδοσία και μάλιστα επί ένα τετραήμερο. Ο στόχος είναι να ενισχυθούν τα αποθέματα αίματος, καθώς το πρώτο διάστημα της πανδημίας παρατηρήθηκε αισθητή μείωση και υπήρξε σχετική έκκληση από την Πολιτεία και το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα πραγματοποιήσει τη νέα αιμοδοσία σε συνεργασία με το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο από τη Δευτέρα 27 Απριλίου έως και την Πέμπτη 30 Απριλίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (09:00-12:30).
«Οι ελλείψεις σε φιάλες αίματος είναι τεράστιες και το Συντονιστικό Κέντρο Αιμοεπαγρύπνησης και Επιτήρησης Μεταγγίσεων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), η Περιφέρεια Αττικής, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) και το "Όλοι Μαζί Μπορούμε" σε συνεργασία με τους δήμους έχουν προβεί σε μια εκστρατεία συλλογής αίματος, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες των συνανθρώπων μας που το έχουν άμεση ανάγκη» αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση του δήμου και καλεί τους πολίτες να ανταποκριθούν και να προσφέρουν αυτό το δώρο ζωής.

*zougla.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου