Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Από τη Μυτιλήνη και κόρη αστυνομικού η 19χρονη που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ

Σε απόγνωση βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης η οικογένεια της 19χρονης που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χόνγκ Κόνγκ να μεταφέρει 2,5 κιλά κοκαΐνη. 


Η κοπέλα, που οι πρώτες πληροφορίες την έφερναν να είναι μοντέλο, κατάγεται από το νησί της Λέσβου και ο πατέρας της είναι αστυνομικός.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το κορίτσι εργάστηκε ως χορεύτρια στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια, άγνωστο πως, φαίνεται πως έμπλεξε με κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης μέσω Αιθιοπίας προς την Άπω Ανατολή. Είναι προφανές πως η 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου δεν ήταν καθόλου έμπειρη στη μεταφορά των ναρκοουσιών και αυτό γιατί συνελήφθη έχοντας 2,5 κιλά κοκαΐνης στις χειραποσκευές της, πράγμα πρωτόγνωρο και πάντως δυσεξήγητο.

Αστυνομικοί κύκλοι που έχουν εμπειρία σε τέτοιες υποθέσεις, έφτασαν στο σημείο να πιστέψουν πως το κορίτσι χρησιμοποιήθηκε ως δόλωμα προκειμένου να περάσουν από άλλους διακινητές χωρίς πρόβλημα μεγαλύτερες ποσότητες κοκαΐνης στο αεροδρόμιο του Χόνγκ Κόνγκ. Πρόκειται για συνήθη μέθοδο που χρησιμοποιούν τα καρτέλ διακίνησης ναρκωτικών. 


Φωτογραφία της 19χρονης από τα social media












 *zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου