Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Ηλεία: Συναυλία αγάπης για τον 31χρονο Παναγιώτη

Το βλέμμα του είναι απλανές, σαν να «χάθηκε»  πριν από 10 χρόνια σε εκείνο το τροχαίο ατύχημα στο Καρδιακαύτι, ένα ατύχημα που έμελλε να τον αφήσει καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι. Όμως η ελπίδα, η πίστη για ένα θαύμα, υπάρχει…
Την Κυριακή το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τη Χορωδία Μυρτουντίων στο ανοικτό θέατρο Καβασίλων, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τον Παναγιώτη.
Ο 31χρονος Παναγιώτης Καστούμης ζει με τη μητέρα του και την αδελφή του σε ένα φτωχικό παλαιό μικρό σπιτάκι στο Καρδιακαύτι.




«Χρειαζόμαστε βοήθεια»
Η αδελφή του Κωνσταντίνα Ουρανία Καστούμη όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της αδελφού. Κρατώντας τον από το χέρι , η Ουρανία θυμάται: «Από το 2009 είναι κατάκοιτος. Είχε ένα τροχαίο με το αυτοκίνητο εδώ στο χωριό, μπήκε χωρίς να μάθουμε πως και γιατί στο αντίθετο ρεύμα και «καρφώθηκε» σε κολώνα της ΔΕΗ. Έπαθε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ήταν ένα δύο χρόνια στο νοσοκομείο, ένα μήνα στην εντατική και στη συνέχεια σπίτι. Ο Πάνος είναι σήμερα 31 ετών. Παίρνει μια σύνταξη του ΟΓΑ 720 ευρώ το μήνα, αλλά τα έξοδα περίθαλψης δυστυχώς είναι διπλάσια. Η μητέρα μας δουλεύει στα χωράφια ενώ ο πατέρας μας μόλις έγινε το ατύχημα μάς εγκατέλειψε. Ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία των διοργανωτών του Φεστιβάλ που θέλουν να βοηθήσουν με την συναυλία τον Πάνο, ευχαριστούμε και την χορωδία Μυρτουντίων…»




«Συναυλία ιερού σκοπού»
Ο πρόεδρος του ΝΠ Πολιτισμού Αθλητισμού του Δήμου Πηνειού κ. Δημήτρης Βασιλόπουλος δήλωσε: «Στο Φεστιβάλ του Δήμου Πηνειού δεν αποβλέπουμε μόνο στην διασκέδαση των συνδημοτών μας αλλά και στον προβληματισμό τους και την ουσιαστική βοήθειά τους. Με το σκεπτικό αυτό αναδεικνύουμε ένα σημαντικό θέμα Την Κυριακή το βράδυ στα Καβάσιλα στο ανοικτό θέατρο θα βρίσκεται η γνωστή χορωδία των Μυρτουντίων και τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για ιερό σκοπό. Θέλουμε να βοηθήσουμε ένα νέο παιδί συνδημότη μας τον Παναγιώτη Καστούμη που πριν από δέκα χρόνια είχε ένα τροχαίο ατύχημα και από τότε έμεινε ανάπηρος. Στην οικογένειά του υπάρχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και καλούμε τον κόσμο να προσέλθει στη συναυλία και να βοηθήσει οικονομικά. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο ανθρωπιάς.»
Πρόσκληση ανθρωπιάς
Ο πρόεδρος της ΤΚ Καρδιακαυτίου Πέτρος Λουκόπουλος δήλωσε: «Τον Φεβρουάριο του 2009 πριν από περίπου 10 χρόνια ο Παναγιώτης Καστούμης είχε εδώ στο χωριό ένα τροχαίο ατύχημα, χωρίς να μάθουμε ποτέ τα αίτια. Από τότε ο Παναγιώτης είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, ζει σε ένα φτωχικό σπίτι, η οικονομική κατάσταση είναι τραγική, η μάνα δουλεύει στα χωράφια, ο πατέρας τους έχει εγκαταλείψει και έξοδα είναι πολλά. Κάνουμε λοιπόν αυτή την συναυλία και αποφασίσαμε τα έσοδα να διατεθούν γι’ αυτό τον ιερό σκοπό. Σας καλούμε την Κυριακή στο Ανοικτό Θέατρο Καβασίλων για να βοηθήσουμε όλοι μαζί τον Παναγιώτη. Είναι πρόσκληση ανθρωπιάς…»
Όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να καταθέσει χρήματα στην Τράπεζα Πειραιώς στον λογαριασμό 5530-054974-571. Δικαιούχοι: Καστούμης Παναγιώτης του Χρήστου –Λουκοπούλου Διαμάντω.





Πηγή: patrisnews.com

*zougla.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου