Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Θύματα απάτης έπεσαν δεκάδες επαγγελματίες στα Ιωάννινα

Περισσότερες από 50 υποθέσεις εξαπάτησης επαγγελματιών στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, εξιχνιάστηκαν μετά την επ΄ αυτοφώρω σύλληψη ενός 51χρονου πριν δύο ημέρες, ο οποίος κατηγορείται για απάτες κατ΄ εξακολούθηση και σύσταση συμμορίας.


Αρχικά οι αστυνομικοί, είχαν εξιχνιάσει 10 υποθέσεις, με τη δικογραφία να περιλαμβάνει ακόμη δύο συνεργούς του 51χρονου, μία γυναίκα κι έναν άνδρα. Ωστόσο από την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων προέκυψε ότι, κατά το χρονικό διάστημα από τις 26 Ιανουαρίου έως τις 10 Φεβρουαρίου, με την ίδια μεθοδολογία, και συγκεκριμένα με το πρόσχημα της ανανέωσης ετήσιας συνδρομής σε επαγγελματικό κατάλογο, οι δράστες κατάφεραν να εξαπατήσουν άλλους 41 επαγγελματίες στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, αποσπώντας τους χρηματικά ποσά.

Η συμπληρωματική δικογραφία που σχηματίσθηκε, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, με σκοπό τη διερεύνηση της δράσης τους και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

*zougla.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου