Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Στους κορυφαίους προορισμούς η Πελοπόννησος το 2018 σύμφωνα με το Travel and Leisure

Ταξιδιωτικοί συγγραφείς, δημοσιογράφοι και σύμβουλοι, συνεργάτες του ταξιδιωτικού περιοδικού Travel and Leisure, συμπεριέλαβαν την Πελοπόννησο στους 50 καλύτερους προορισμούς του κόσμου στους οποίους αξίζει να ταξιδέψει κάποιος μέσα στο 2018.

Και όπως σημειώνουν στο σχετικό συνοδευτικό κείμενο, το συγκριτικό πλεονέκτημα της Πελοποννήσου είναι ότι απέκτησε πρόσφατα αυτοκινητόδρομο που κάνει προσιτά στον κόσμο τα αξιοθέατά της. Ταυτόχρονα, γίνεται αναφορά στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και στην επέκταση των λιμανιών του Γυθείου και του Κατακόλου, ενώ επισημαίνονται ο αγροδιατροφικός πλούτος της περιοχής και η ανάπτυξη του αγροτουριστικού τομέα.
Ειδικότερα, στο αμερικανικό περιοδικό σημειώνεται ότι ο αυτοκινητόδρομος κάνει πιο προσιτό στον κόσμο τον ελαιώνα της Πελοποννήσου και τα πολιτιστικά της μνημεία. Γίνεται αναφορά στη γεωργία ως αναπόσπαστο τομέα της οικονομίας της Πελοποννήσου, στην ύπαρξη αγροτουριστικών θέρετρων και σε προϊόντα του αγροδιατροφικού τομέα, όπως, μεταξύ άλλων, τα μανιάτικα ζυμαρικά.


*tharrosnews.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου