Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Ιωάννινα: Πλημμύρισε η παράλληλος της Εγνατίας Οδού - Διεκόπη η κυκλοφορία

Οι συνεχείς βροχοπτώσεις και κατά διαστήματα καταιγίδες που πλήττουν την Ήπειρο τα τελευταία 24ωρα, έχουν μετατρέψει τους δρόμους σε ποτάμια,
με τα μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου να βρίσκονται και να επιχειρούν στο ορεινό επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο, σε σημεία όπου από την Πέμπτη το απόγευμα αναφέρονται καταπτώσεις πετρών και βράχων.

Το μεσημέρι της Παρασκευής πλημμύρισε η παράλληλος της Εγνατίας Οδού,στο ύψος του Κουτσελιού, με την κυκλοφορία των οχημάτων στον εν λόγω οδικό άξονα που οδηγεί σε χωριά της περιοχής, όπως Δροσοχώρι, Πλατανιά, Ηλιόκαλη και Καραδήμα, να έχει διακοπεί.
Στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής σοβαρά προβλήματα με τον Δήμο και την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Ηπείρου να είναι σε επιφυλακή, αφού τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες.


Σημειώνεται ότι το ύψος της βροχής την Πέμπτη στις ορεινές περιοχές έφτασε στα 100 χιλιοστά στα Λεπιανά Άρτας, ενώ στην Τύρια Ιωαννίνων άγγιξε τα 83,8 mm και στα Θεοδώριανα τα 81,6 mm.









Πηγή: Epirus.tv

*zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου