Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Προωθείται η ομοφυλόφιλη οικογένεια μέσα από παιδικό βιβλίο!

Είναι γεγονός και κυκλοφορεί και στην Ελλάδα πλέον το πρώτο παιδικό βιβλίο που προωθεί τις ομοφυλόφιλες οικογένειες, μεταφρασμένο στα ελληνικά από τον  συγγραφέα παιδικών βιβλίων Αντώνη Παπαθεοδούλου, ο οποίος ειδικεύεται στην συγγραφή τραγουδιών και ιστοριών για παιδιά από το 1999.

Η Νέα Τάξη προσπαθεί με κάθε μέσο να προωθήσει και να επιβάλλει σε όλους να δεχτούν πως είναι απολύτως φυσιολογικό να υπάρχει ενός άλλου τύπου οικογένεια, αυτή με τους δύο μπαμπάδες και τις δύο μαμάδες, μολύνοντας τις ψυχές των μικρών παιδιών από τόσο νεαρή ηλικία.
Το βιβλίο περιγράφεται ως «το πιο μεγάλο βιβλίο για τις Οικογένειες, το οποίο εξερευνά τις διάφορες μορφές της οικογένειας σήμερα, και γίνεται υπέροχη αφορμή για συζήτηση γύρω από ευαίσθητα θέματα, ανάμεσα σε μικρούς και μεγάλους», αφού κέρδισε και το School Library Association Information Book Award.





Το βιβλίο κυκλοφορεί εδώ και δύο εβδομάδες και μάλιστα στο διαδίκτυο γράφονται διθυραμβικά σχόλια, χαρακτηρίζοντάς το ιδανικό!



Η κατάντια αυτή συνδυάζεται με την εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας σχετικά με τη θεματική δραστηριότητα στα σχολεία που αφορά την ενημέρωση των παιδιών επάνω στην ομοφυλοφιλία και τη συζήτηση για τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα έμφυλα στερεότυπα και τις διακρίσεις με βάση το φύλο στην οικογένεια, αλλά και την έμφυλη βία.
Την ίδια στιγμή που η χώρα μας ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις, ο Τύπος της Βουλγαρίας μας ξεφτιλίζει καθώς κάνει εκτενείς αναφορές για την πρωτάκουστη απόφαση του υπουργείου Παιδείας να καταργήσει τη μελέτη του κλασικού έργου «Αντιγόνη» του Σοφοκλή από το πρόγραμμα σπουδών στα γυμνάσια και στα λύκεια της χώρας, αντικαθιστώντας την με διδασκαλία για γκέι και τρανσέξουαλ!
Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να προασπίζεται τη δική του σεξουαλική προτίμηση, η οποία είναι καθαρά προσωπική του επιλογή, ωστόσο η σεξουαλική κατεύθυνση που προωθείται από τα χειραγωγούμενα μέσα προς πάσα κατεύθυνση με στόχο να γίνει αποδεκτή η ομοφυλοφιλία και να διδάσκεται ως απόλυτα φυσιολογική στις αθώες ψυχές των παιδιών, είναι κατάπτυστη.

*el.gr 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου