Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Αμβρόσιος κατά Γαβρόγλου: «Χωρίς ντροπή διαφημίζει τις ανώμαλες σχέσεις στα Ελληνόπουλα»


Έντονη η αντίδρασή του για τα «τρανσέξουαλ μαθήματα» - Καλείς τους γονεί να ξεσηκωθούν και ρίχνει τα βέλη του στον υπουργό Παιδείας: «Με τα εν λόγω μαθήματα εισάγεται στις ψυχές των παιδιών η πιο σιχαμερή σαρκικής φύσεως ανθρώπινη σχέση»
Για «άθεους που μας κυβερνούν» κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο ο Μητροπολήτης Καλαβρύτων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων κ.κ. Αμβρόσιος ο οποίος στρέφεται κατά του υπουργού Παιδειας Κώστα Γαβρόγρου και της «θεματικής εβδομάδας» στα σχολεία όπου πρόκειται να συζητηθούν οι έμφυλες σχέσεις.
Αναφερόμενος σε «ηθικό κακούργημα, που επιχειρείται σήμερα στα δημόσια σχολεία» ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος γράφει ότι με τα εν λόγω μαθήματα «εισάγεται στις ψυχές των παιδιών η πιο σιχαμερή σαρκικής φύσεως ανθρώπινη σχέση» και ζητά από την Ιερά Σύνοδο «το ταχύτερο δυνατό συνέλθει και καταδικάσει άνευ τινος ενδοιασμού την ανήθικη αυτή ενέργεια και συμπεριφορά των παραγόντων του Υπουργείου Παιδείας». Μάλιστα ο Μητροπολίτης καλεί και τους γονείς να ξεσηκωθούν. «Δέχονται αυτές τις μυήσεις στα παιδιά τους;» αναρωτιέται μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του. 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου