Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Πακέτα με χασίς ξεβράζει η θάλασσα

Χασίς έχει αρχίσει να ξεβράζει η θάλασσα και μετά τη Λακωνία ήρθε χθες η σειρά της Μεσσηνίας, με τους αστυνομικούς να συλλέγουν πακέτο με 14 κιλά χασίς.
Προφανώς κάποιο διερχόμενο πλοίο, πιθανότατα γιατί φοβήθηκε έλεγχο από τις αρχές, πέταξε το «βαρύ» φορτίο στη θάλασσα.
Και οι δύο, πάντως, υποθέσεις φαίνεται να σχετίζονται, αφού τα πακέτα που βρέθηκαν είναι συσκευασμένα πανομοιότυπα.

38,5 κιλά στη Λακωνία
Πριν από λίγες ημέρες στελέχη του Λιμεναρχείου Νεάπολης εντόπισαν ένα δέμα, το οποίο αποτελούνταν από τέσσερα επιμελώς συσκευασμένα πακέτα που περιείχαν φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, συνολικού βάρους 38.450 γραμμαρίων.
Το Λιμεναρχείο ενημερώθηκε για την ύπαρξη ύποπτου δέματος, το οποίο επέπλεε στη θάλασσα εντός του όρμου Βατίκων, κοντά στη βόρεια περιοχή του Προφήτη Ηλία.
Άμεσα στο σημείο κατέπλευσε περιπολικό σκάφος του Λιμεναρχείου, το πλήρωμα του οποίου εντόπισε και περισυνέλεξε το δέμα.

14 κιλά στη Μεσσηνία
Τα βράδυ του Σαββάτου δύο πολίτες τηλεφώνησαν στο κέντρο της Αστυνομίας και ανέφεραν ότι σε απότομη και άγρια ακτή έχει βγάλει η θάλασσα ύποπτο δέμα.
Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών πήγαν στην περιοχή Μερολίθι στον Αγρίλη Φιλιατρών, όπου βρήκαν ένα μεγάλο δέμα ορθογώνιο τυλιγμένο με νάιλον και μονωτική ταινία. Όταν το άνοιξαν, βρήκαν 5 μικρότερες νάιλον συσκευασίες και συνολικά 14.101 γραμμάρια χασίς.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των κατόχων των ναρκωτικών ουσιών*


*tharrosnews.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου