Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης η Καλαματιανή Σταυρίνα Πλατάρου

Το όνειρό της στην Νέα Υόρκη κυνηγά πλέον η νεαρή - και πανέμορφη - Καλαματιανή Σταυρίνα Πλατάρου, η οποία έχει ήδη στο ενεργητικό της πολλές σημαντικές συνεργασίες στο χώρο του μόντελινγκ και της διαφήμισης.

Το μεγάλο βήμα της αλλαγής του τόπου κατοικίας της, από την Αθήνα στην Αμερική, έγινε μετά από πρόταση του επιχειρηματία συντρόφου της να συγκατοικήσουν. Εκεί, προσπάθησε να επεκτείνει τις δραστηριότητές της, ξεκινώντας επαφή με ένα μεγάλο πρακτορείο. Οι δουλειές για τις οποίες ετοιμάζεται αφορούν φωτογραφήσεις για καταλόγους και σόου της Εβδομάδας Μόδας. Το πιο ευχάριστο νέο για εκείνη είναι, όπως δήλωσε στo "Πρώτο θέμα", το ότι έχει τις προδιαγραφές για την εταιρεία "Victoria' s Secret" και ίσως καταφέρει μία μέρα να γίνει και η ίδια ένας από τους "αγγέλους". 
Η μόδα ήταν αυτό που αγαπούσε από μικρή, γι' αυτό και όταν έκανε για πρώτη φορά πασαρέλα δεν ένιωσε καθόλου άγχος. Οσον αφορά την εγχώρια μόδα και σόου μπιζ, η Σταυρίνα έχει μέχρι στιγμής συνεργαστεί με τη "ΒSB" (ρούχα), με τη "Nestea" (τσάι - διαφήμιση), με τη Βίκυ Καγιά. Η κατάσταση στην Ελλάδα όμως της δημιουργούσε ανασφάλεια, λόγω της κρίσης, γι' αυτό και αποφάσισε να ανοίξει τα … φτερά της και ίσως εκεί να καταφέρει να γίνει "αγγελάκι" της "Victoria' s Secret"*

*eleftheriaonline.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου