Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Ψύλλοι στα κρατητήρια του Α.Τ. Κυπαρισσίας!

Γεμάτα ψύλλους διαπιστώθηκε χθες πως ήταν τα κρατητήρια στο Α.Τ. Κυπαρισσίας και για το λόγο αυτό επτά Ιρακινοί μετανάστες που φιλοξενούνταν σε αυτά μεταφέρθηκαν στα Α.Τ. Κοπανακίου και Φιλιατρών!
 
 
Σημειώνεται πως ποτέ στο πρόσφατο παρελθόν δεν υπήρχαν κρούσματα με ψύλλους και άλλα ζωύφια στα κρατητήρια του Α.Τ. Κυπαρισσίας, αφού τακτικά γίνονται απολυμάνσεις στους χώρους από προσωπικό και εξοπλισμό του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας.
Οι Ιρακινοί ήταν μεταξύ των 131 μεταναστών που εντοπίστηκαν προ ημερών σε ακυβέρνητο σκάφος τύπου γιοτ, που έφερε το όνομα “Hermitage”, σημαίας Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, σε απόσταση περίπου πενήντα μέτρων από την παραλία Λάμπες, κοντά στη Μεθώνη. 
 
Τα 131 άτομα, 83 άντρες, 23 γυναίκες και 25 παιδιά, ως προς τις εθνικότητες είναι 116 από το Ιράκ, 13 από το Αφγανιστάν και 2 Τούρκοι και μοιράστηκαν για φιλοξενία στα Α.Τ. Καλαμάτας, Μεσσήνης, Κυπαρισσίας, Τρίπολης και Ναυπλίου, μέχρι να ολοκληρωθούν οι τυπικές προβλεπόμενες διαδικασίες.
Για τους επτά Ιρακινούς που φιλοξενούνταν στα κρατητήρια του Α.Τ. Κυπαρισσίας φαίνεται πως η περιπέτεια δεν έχει τέλος, μετά και το κρούσμα με τους ψύλλους.
 
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου