Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Δεκαεννιάχρονη κατακρεούργησε με 140 μαχαιριές την αδελφή της

Άλλη μια υπόθεση φρίκης μας έρχεται από τη Ρωσία. Αυτή τη φορά, στα μίντια «πρωταγωνιστεί» ο τραγικός θάνατος μιας νεαρής κοπέλας την οποία φέρεται να κατακρεούργησε με 140 μαχαιριές, η ίδια της η αδελφή! Θύμα είναι το 17χρονο μοντέλο Stefania Dubrovina, το άψυχο σώμα της οποία βρέθηκε στο διαμέρισμα ενός 42χρονου άντρα, στην Αγία Πετρούπολη.
Οι λεπτομέρειες μάλιστα για την κατάσταση στην οποία οι αρχές εντόπισαν τη σορό, σοκάρουν περαιτέρω: σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δράστης είχε αφαιρέσει τα μάτια και είχε κόψει τα αυτιά και το σώμα της έφερε 140 μαχαιριές…
Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, που επικαλείται η τοπική εφημερίδα Komsomolskaya Pravda, τα δυο κορίτσια διασκέδαζαν στο διαμέρισμα ενός μεγαλύτερου άντρα και κάποια στιγμή αφού ξέμειναν από αλκοόλ, ο τελευταίος βρήκε από το σπίτι προκειμένου να φέρει προμήθειες. Τότε, εικάζεται, ότι η 19χρονη-βρισκόμενη υπό την επήρεια ουσιών -επιτέθηκε στην μικρότερη αδελφή της με βίαιο τρόπο. Πληροφορίες θέλουν την 19χρονη, να ζήλευε παθολογικά την άτυχη 17χρονη η οποία ήταν γνωστό μοντέλο στην Α. Πετρούπολη.
«Ξέρω την Stefania πάνω από δυο χρόνια. Ήταν μοντέλο και ένα ελκυστικό μοντέλο που λάμβανε μέρος στα σόου μου», είπε ο 43χρονος Stas Baretsky, από το χώρο της μόδας, στην εφημερίδα.
Η Elizaveta, κρατείται από τις αρχές.
mod01
Stefania Dubrovina (δεξιά), 17 ετών φέρεται ότι δολοφονήθηκε από την αδελφή της, Elizaveta (αριστερά)
mod000
Stefania Dubrovina (αριστερά), και η αδελφή της Elizaveta (δεξιά)
mod02
φωτογραφία των δυο αδελφών, το 2012
mod03
Η 17χρονη Stefania
mod06
Η Elizaveta
mod04 mod05 mod07



*newsbeast.grmod08

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου