Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Μαζεύουμε καπάκια, χαρίζουμε αναπηρικό αμαξίδιο!

Μαζεύουμε καπάκια, χαρίζουμε αναπηρικό αμαξίδιο!

Aγαπητοί αναγνώστες,

Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει και το δοχείο στην πολυκατοικία μου με καπάκια γεμίζει αισιόδοξα.

Η ιδέα ξεκίνησε με ένα μύθο που μαθεύτηκε από φίλους και γνωστούς πρίν από αρκετά χρόνια, οι οικολόγοι και όχι μόνο συγκέντρωσαν καπάκια ώσπου τελικά κατέληξαν στα σκουπίδια καθώς δεν βρέθηκε μέχρι τότε κανείς να το αναλάβει. Σήμερα που μιλάμε ο Παννελήνιος Σύλλογος Παραπληγικών για 13η φορά θα παραδώσει ένα ακόμα αναπηρικό αμαξίδιο.


Πρόκειται για μια δράση της εθελοντική ομάδας Thessaloniki Next2U σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, στην προσπάθεια υποστήριξης των ανθρώπων που έκανα τον μύθο πραγματικότητα. Από την Τρίτη 1.10.2013 μέσα στο Δημαρχείο Δήμου Θεσσαλονίκης, τοποθετήθηκε κάδος ανακύκλωσης των καπακιών. Μπορείτε να τον ξεχωρίσετε καθώς είναι "ντυμένος" με τις αφίσες της δράσης. Πολύ προσοχή όπως τονίζουν και στην σελίδα τους η εθελοντική ομάδα, οι σακούλες που θα παραδίδετε στο κάδο να είναι καλά κλειστές.

21 μεγάλες σακούλες παρέδωσε η Πολεμική Αεροπορία 113 Πτέρυγα Μάχης της Θεσσαλονίκης. Επίσης συνεργάτες στην δράση τα Φροντιστήρια "Ευρωγνώση Χαριλάου", ενώ συνεχώς προστίθενται μέλη στην οικογένεια της δράσης, μέχρι και από τον Έβρο.

Πρόκειται για μια δράση που δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρήμα, χρόνο και κόπο. Συγκεντρώνεται τα καπάκια σε μια σακούλα σκουπιδιών και με την πρώτη βόλτα σας, σε ώρες λειτουργίας δημοσίου τα παραδίδετε στο κατάλληλο κάδο όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

Εάν επιθυμείτε να παραλάβετε εντελώς δωρεάν τις αφίσες της δράσης για να εντάξετε την πολυκατοικία σας, το σχολείο, την δημόσια υπηρεσία μέχρι την βιβλιοθήκη της γειτονιάς σας, μπορείτε να καλέσετε στο 2313317815 ή ένα e-mail στο e.apostolou@thessaloniki.gr με τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

"Κeep on moving" μία δράση της Εθελοντικής ομάδας Thessaloniki Next2U σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και τον Παννελήνιο Σύλλογο Παραπληγικών.

*storybox.gr


http://www.trelostwnfm.com/t32825-topic#41693