Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Λαμία: Πολίτης μήνυσε τον Δήμο για την επίθεση που δέχτηκε από αδέσποτα σκυλιά

Στην Δικαιοσύνη προσέφυγε ο οδηγός του δικύκλου, που δέχτηκε επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκυλιών την ώρα που μαζί με το ανήλικο κοριτσάκι του, διένυε την Λεωφόρο Δημοκρατίας στη Λαμία, στις 6 Νοεμβρίου. Μετά το σοκαριστικό για τον ίδιο και το παιδί του περιστατικό ο 42χρονος πατέρας, υπέβαλλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου του Δήμου, ζητώντας την ποινική δίωξη των υπευθύνων.


Στην μηνυτήρια αναφορά του, το θύμα, περιγράφει την επίθεση από αδέσποτα που πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά στο δίκυκλο όπου επέβαινε ο ίδιος με το κοριτσάκι που λίγο πριν είχε παραλάβει από το γυμναστήριο της περιοχής καθώς και τα τραύματα που τον οδήγησαν στο Νοσοκομείο για τριήμερη νοσηλεία.


Το περιστατικό






Το απόγευμα της 6ης Νοεμβρίου πατέρας και κόρη δέχονται επίθεση από αγέλη αδέσποτων. Αποτέλεσμα ο σοβαρός τραυματισμός του 42χρονου που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας. Μάλιστα όπως αναφέρει στην μήνυση που κατέθεσε κατά παντός υπευθύνου του Δήμου Λαμιέων, λόγω κακώσεων στο κρανίο και το πρόσωπο, κάταγμα στα πλευρα, κάταγμα ζυγωματικών και οστών άνω γνάθου παρέμεινε στο Νοσοκομείο για τρεις μέρες.




¨Επειδή ο Δήμος Λαμιέων έπρεπε με τα όργανα του να έχει πράξει τα δέοντα για την επίβλεψη και την ασφάλεια μας αλλά και όλων των πολιτών από τα αδέσποτα ζώα αλλά τουναντίον δεν έλαβε επ’ ουδενί τα προσήκοντα και ενδεδειγμένα μέτρα για να αποτρέψει τις ως άνω σωματικές βλάβες του πρώτου εξ’ υμών και της κόρης μας αφού από αμέλεια δεν προέβη στις απαραίτητες ενέργειες για να εποπτεύσει, να διαχειριστεί και να ελέγξει τα αδέσποτα σκυλιά με τις ως άνω συνέπειες…” αναφέρει μεταξύ άλλων ο 42χρονος στην μήνυση που κατέθεσε και συνεχίζει: “Για τους λόγους αυτούς ζητώ την ποινική δίωξη των υπευθύνων για τα ως άνω αδικήματα και όσων άλλων ανακύψουν που θα προκύψουν από την έρευνα σας και την υποδειγματική ποινικής τους τιμωρίας“.

“Πριν από λίγες ώρες , κατατέθηκε μήνυση κατά παντός υπευθύνου του Δήμου Λαμιέων , στον Αξιότιμο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας , από τον πατέρα και το ανήλικο κοριτσάκι (δια των νομίμων εκπροσώπων της) , οι οποίοι επέβαιναν σε δίτροχο μοτοποδήλατο που κινούνταν επί της οδού Λεωφόρου Δημοκρατίας , στη Λαμία Φθ/δος , όταν ξαφνικά αδέσποτα σκυλιά τους επιτέθηκαν εν κινήσει και τους έριξαν στο οδόστρωμα με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του πατέρα και τον ελαφρύτερο του ανήλικου κοριτσιού”, δηλώνει αποκλειστικά στο LamiaNOW η γνωστή Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω Νάντια Β. Γώγουλου , που χειρίζεται την υπόθεση και τους εκπροσωπεί.


Πηγή: lamianow.gr

*zougla.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου