Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Στο πλευρό της οικογένειας Πουλκουρτζή ο Δήμος Πατρέων


Η δημοτική Αρχή της Πάτρας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του συμπολίτη μας Νίκου Πουλκουρτζή, για το χαμό της κόρης του, της 26χρονης Μαρίας, που από τα έξι της χρόνια έπασχε από νευροεκφυλιστικό σύνδρομο.
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, η άτυχη Μαρία και ο πατέρας της έζησαν, όλα αυτά τα χρόνια, το σκληρό πρόσωπο του κράτους και τις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων, αφού τους αρνήθηκαν το αγαθό της δωρεάν δημόσιας υγείας, με το να μην χορηγούν στην ασθενή δωρεάν τα απαραίτητα φάρμακα και τα αναγκαία αναλώσιμα για τη διατροφή της υλικά, ώστε να μπορεί να επιβιώσει.
Έτσι, παρά τον αγώνα του πατέρα της Μαρίας, με απεργίες πείνας έξω από το γραφεία των κρατικών εκπροσώπων, καθώς και με δημόσια διαμαρτυρία, τις ημέρες των Χριστουγέννων, δίπλα στη φάτνη, στην πλατεία Γεωργίου, λύσεις έγκαιρα δεν δόθηκαν και χρειάστηκε να υπάρξει η δημόσια κατακραυγή, ώστε να εισακουσθεί το αίτημα του τραγικού πατέρα από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες.
Η δημοτική Αρχή καταλήγει στην ανακοίνωσή της διαβεβαιώνοντας ότι στέκεται στο πλευρό του πατέρα της Μαρίας και όλης της οικογένειας.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου