Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Με 4 απεργιακά συλλαλητήρια αύριο στα Τρίκαλα για όλα τα …γούστα

Συνεχίζονται τα …καλέσματα Σωματείων και Συλλόγων για συμμετοχή στην αυριανή απεργία με αγρότες και ιδιοκτήτες φορτηγών να δίνουν τον …τόνο


Πυρετωδώς προετοιμάζονται οι διοργανωτές των …4 αυριανών απεργιακών συλλαλητηρίων διαμαρτυρίας για το Σχέδιο Νόμου που προωθεί η Κυβέρνηση για το Ασφαλιστικό.

Η αρχή θα γίνει από την πλατεία «Ρήγα Φεραίου» στις 9.30 το πρωί με το συλλαλητήριο που διοργανώνουν δυνάμεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και ακολουθούν στις 10 το πρωί τα υπόλοιπα 3 συλλαλητήρια.

Στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων από την πλειοψηφία των διοικήσεων της ΔΑΚΕ και της ΑΣΚΕ, στην κεντρική πλατεία από το ΠΑΜΕ και στο Επιμελητήριο Τρικάλων.

Νωρίτερα στις 6 το πρωί, από την οδό Βασιλείου Τσιτσάνη, θα αναχωρήσει λεωφορείο μισθωμένο από τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων, μεταφέροντας Μέλη του στην Αθήνα για το εκεί συλλαλητήριο.

Προβλήματα αναμένονται για 4 ώρες και στις μετακινήσεις καθώς θα συμμετάσχουν στην απεργία το Αστικό και πιθανών και το Υπεραστικό ΚΤΕΛ, ενώ απεργούν και τα ΤΑΧΙ.

Για κάποιες ώρες δεν θα λειτουργήσουν το πρωί και οι επιχειρήσεις εστίασης, ενώ το ΕΚΑΒ θα λειτουργήσει αύριο με προσωπικό ασφαλείας.

Τον απεργιακό …τόνο αναμένονται να δώσουν οι …αγρότες με «παρέλαση τρακτέρ» στην πόλη των Τρικάλων αλλά και οι ιδιοκτήτες Φορτηγών που αφού θα «παρελάσουν» μέσα από την πόλη αναμένεται να παρατάξουν τα φορτηγά τους στον …συνήθη τόπο διαμαρτυρίας στο κόμβο Τρικάλων-Λάρισας-Καρδίτσας  στην είσοδο προς Μεγαλοχώρι.

Επί ποδός θα βρίσκεται και όλη η δύναμη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων για την ρύθμιση της κυκλοφορίας ώστε να αποφευχθούν ατυχήματα.

Οι εκτιμήσεις που γίνονται είναι ότι θα «νεκρώσει» αύριο ο δημόσιος τομέας του Νομού και θα υπάρξουν μετά από πολλά χρόνια υψηλά ποσοστά συμμετοχής σε απεργία και του ιδιωτικού τομέα.


*trikalanews.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου