Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Ο Μουτσινάς κορόδιψε καρκινοπαθή γυναίκα για την εμφάνιση της

Στην ενότητα που σχολιάζει (κράζει) εμφανίσεις, ο Νίκος Μουτσινάς χλεύασε αυτήν τη γυναίκα. Χοντρή γκάφα.
Εντωμεταξύ, η γυναίκα ήταν καρκινοπαθής και μάλιστα την είχε φιλοξενήσει πέρσι η Ζήνα Κουτσελίνη σε μια εκπομπή που ράγισε καρδιές, με τίτλο «Η συγκλονιστική ζωή μιας γυναίκας μετά τον καρκίνο του μαστού και τη διπλή μαστεκτομή χωρίς αποκατάσταση».

Η συγγραφέας θυμίζουμε πως παρουσίασε πριν λίγο καιρό το (βιωματικό) βιβλίο της με τίτλο «Παράθυρο στη ζωή» όπου αναφέρεται στη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Η Αγγελική Δαφτσίδου απάντησε μέσα από το facebook της:

«Σήμερα στο open tv και στην εκπομπή για την παρέα ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε το ‘στυλ’ μου, τη συγγραφέα με το δύσκολο όνομα, το λάθος κολάν, τα χοντρά μπούτια και το μισό μαλλί.
Κάνω αυτό το ποστ για να του υποδείξω και αλλά σημεία που του ξέφυγαν.
Πρώτον και κυριότερο είμαι χωρίς το στήθος μου, αφού σαν καρκινοπαθής υποβλήθηκα σε διπλή μαστεκτομή. Πολύ μεγάλο λάθος που του διέφυγε αυτό. Στην τηλεόραση χωρίς βυζιά! Αίσχος!
Δεύτερον είμαι πρησμένη (σκέφτομαι το σαν φάλαινα, είναι κάτι που μάλλον θα έλεγε ο ίδιος) από τη συνεχιζόμενη ορμονοθεραπεία που κάνω εδώ και χρόνια.
Τρίτον εκτός από το μαλλί, έπρεπε να εστιάσει και στα αραιά φρύδια, μιας και δεν ξαναβγήκαν μετά τις χημειοθεραπείες.
Και τέλος πάντων πώς είναι δυνατόν μια γυναίκα μετά τον καρκίνο του μαστού, με τέτοια χάλια, να κυκλοφορεί στην κοινωνία και να έχει το θράσος να βγαίνει στην τηλεόραση και μιλάει για το βίωμα της που, έγραψε σε βιβλίο, ενώ στην τηλεόραση παίζουν τέτοιες εκπομπές γεμάτες γκλαμουριά, ομορφιά, στυλ και πολιτισμό.
Συγνώμη κύριε Μουτσινά που οι γυναίκες με καρκίνο του μαστού τολμάμε να βγαίνουμε δημόσια και να σας χαλάμε την αισθητική με την ασχήμια μας»!




Τα σχόλια πολλά. Και από γυναίκες που έχουν περάσει την ίδια περιπέτεια, όπως διαβάζουμε στο nassosblog. Ωστόσο υπήρχαν και σχόλια που «στήριζαν» τον Μουτσινά γράφοντας της πως δεν πρέπει να χάνει το χαμόγελό της καθώς πρόκειται για μια σατιρική εκπομπή και έκρινε απλά την εμφάνισή της.
Η Αγγελική στην δημοσίευσή της έχει ταγκάρει τις σελίδες « Γυναίκες Με Καρκίνο Μαστού» «Σύλλογος Καρκινοπαθών Σερρών»
Μάλιστα θέση πήρε και ο πρόεδρος Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας κύριος Ευάγγελος Φιλλόπουλος που έγραψε:
«Καλή η σάτιρα, Κακός ο χαβαλές. Κάκιστος ο συνδυασμός κιτς και κακοήθειας. Οι εγχώριες «τηλεπερσόνες» ( τι ταιριαστός τίτλος, αφού δεν χαρακτηρίζει άτομα, πολίτες ή πρόσωπα) είναι και τεμπέληδες αφού το μόνο που κάνουν είναι να αντιγράφουν ό,τι σκουπιδαριό κυκλοφορεί στα ξένα τηλεοπτικά κανάλια (επίσης ωραίος τίτλος, δείχνει ροή υδάτων, συχνά ακαθάρτων). Δεν τα βάζω μαζί τους. Ούτε με το κοινό που τους παρακολουθεί. Απλά εκτιμώ αφάνταστα την Αγγελική και όλες τις Αγγελικές, τα πρόσωπα της πραγματικής ζωής μας».

Τα σχόλια του Μουτσινά είναι στο 24,20


*mikropragmata.lifo.gr




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου