Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Είχε στην κατοχή του 12.000 φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας - Καταδικάστηκε σε 10 χρόνια κάθειρξη

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών κάθισε ένας άνδρας καθώς το 2015 είχε βρεθεί στην κατοχή του πορνογραφικό υλικό ανήλικων παιδιών. Ο πέλεκυς της δικαιοσύνης έπεσε βαρύς αφού τον καταδίκασε σε δέκα χρόνια φυλακή, του επέβαλε πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ και του στέρησε τα πολιτικά του δικαιώματα για τρία χρόνια.


Πρόκειται για 12.000 φωτογραφίες με ανήλικα παιδιά (αγόρια)- ακόμα και νήπια- σε σεξουαλικές επαφές με ενήλικες. Στο υλικό βρέθηκαν και φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται παιδιά σε σεξουαλικές περιπτύξεις μεταξύ τους.

Στο δικαστήριο κατέθεσε αστυνομικός, αστυνομικού Τμήματος της Πάτρας που βρήκε το υλικό. Σύμφωνα με την κατάθεση του ο άνδρας ήταν πρόθυμος να συνεργαστεί κατά τον έλεγχο της αστυνομίας και μάλιστα έδωσε ο ίδιος τους κωδικούς που χρειάζονταν για να υπάρξει πρόσβαση στο υλικό.

Τέλος ο αστυνομικός ανέφερε, ενώπιον του δικαστηρίου, ότι διαπίστωσε κατοχή και όχι διακίνηση του υλικού.

Η ψυχιατρική γνωμάτευση
Σύμφωνα με πραγματογνωμοσύνη από ψυχίατρο ο άνδρας ένιωθε ευχαρίστηση βλέποντας αυτό το υλικό και μάλιστα έφτασε στο σημείο να περνά πολλές ώρες καθημερινά με αυτό τον τρόπο. Όπως αναφέρει η ιατρική γνωμάτευση, περνούσε έτσι μεγάλο μέρος της ζωής του ενώ είχε και πολλές φαντασιώσεις. Τέλος, φαίνεται ότι ο άνδρας είχε επίγνωση και της εξάρτησης του αλλά και του πάθους του.

Η απολογία του κατηγορούμενου
«Ήμουν άρρωστος» δήλωσε στην απολογία του ο άνδρας. Σύμφωνα με όσα είπε, μόνο παρακολουθούσε το υλικό το οποίο είχε συγκεντρώσει δωρεάν από παιδόφιλους που γνώριζε σε chat. «Έχω μετανιώσει αλλά ήταν η αρρώστια μου τέτοια» είπε εξηγώντας ότι από το 1980 άρχισε να συλλέγει τέτοιο υλικό προκειμένου να ικανοποιήσει τις ορέξεις του.

Όπως ανέφερε η υπεράσπιση, η πάθηση του άνδρα δε του επέτρεπε να έχει σωστή σκέψη και τόνισε ότι θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ως ασθενής. Μάλιστα ανέφερε ότι όσο βρίσκεται στη φυλακή προσπαθεί αν απασχολεί το μυαλό του με άλλο πράγματα προκειμένου να απαλλαγεί από την «αρρώστια» του.

Καταπέλτης ο Εισαγγελέας
«Δεν έκανε καμία προσπάθεια να γιατρευτεί από αυτή τη μακρόχρονη σεξουαλική διαστροφή» ανέφερε ο εισαγγελέας τονίζοντας ότι πολύ σωστά ο άνδρας καταδικάστηκε πρωτόδικά.

Πηγή: thebest.gr 


*zougla.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου