Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΥΖΥΓΟ, ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, σε σπίτι που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ευριπίδου και Αγίας Παρασκευής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι 47χρονος αστυνομικός, Χρήστος Ζαπαντιώτης για κληρονομικές διαφορές  σκότωσε τη σύζυγό του Ελένη Χερουβείμ, την πεθερά του και στη συνέχεια μετέφερε στο υπνοδωμάτιο το 3,5 ετών παιδί του και το πυροβόλησε. Σύμφωνα με την πρώτη ιατροδικαστική εκτίμηση ο Χρ. Ζαπαντιώτης έβαλε τέλος στη ζωή του 1,5 ώρα μετά την εκτέλεση των οικογενειακών του προσώπων. 


Οι δύο γυναίκες γιατροί στο επάγγελμα εργάζονταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο στα Βόρεια Προάστια, ενώ ο 47χρονος αρχιφύλακας υπηρετούσε στη Βουλή και πιο συγκεκριμένα στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη. 
Ο δολοφόνος και αυτόχειρας έλειπε το Σάββατο καθώς συνόδευε τον πρώην πρωθυπουργό σε επίσκεψη στα Ιωάννινα και επέστρεψε την Κυριακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει εντοπιστεί κανένα σημείωμα, ενώ αλλές αστυνομικές πηγές λένε πως είχε περάσει τεστ ψυχολογικής αξιολόγησης για το αν πρέπει ή όχι να φέρει όπλο. 


Αυτός είναι ο 47χρονος αστυνομικός, Χρήστος Ζαπαντιώτης
 
Εικόνες από το σημείο της τραγωδίας:
 

 


 


 


Το τραγικό περιστατικό έγινε γνωστό όταν συγγενείς και φίλοι ανησύχησαν που κάποια μέλη της οικογένειας δεν είχαν πάει στην εργασία τους και πήγαν στο σπίτι για να δουν τι συμβαίνει. Ειδοποίησαν την αστυνομία και, όταν άνοιξαν την πόρτα, αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα.

Το τριπλό έγκλημα και η αυτοκτονία διαπράχθηκαν πιθανότατα τις νυχτερινές ώρες και κατά μαρτυρία γειτόνισσας μεταξύ 2.00 και 3.00 τα ξημερώματα, αλλά ο ακριβής χρόνος θα διαπιστωθεί από την ιατροδικαστή έρευνα.

Η τραγωδία παίχτηκε στο διαμέρισμα 2ου ορόφου τριώροφου σπιτιού όπου έμενε ο δράστης και αυτόχειρας μαζί με την σύζυγο του και το κοριτσάκι τους, στην οδό Ευριπίδου 25 στους Αγίους Αναργύρους, ενώ τα πεθερικά του έμεναν στον 1ο όροφο και στο ισόγειο υπάρχει κατάστημα.

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, προκύπτει ότι οι σχέσεις του 46χρονου με την πεθερά του ήταν τεταμένες, επειδή δεν τους μεταβίβαζε το σπίτι.

Τι δήλωσε γείτονας της οικογένειας

Μιλώντας στους δημοσιογράφους γείτονας ο οποίος βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας τόνισε πως ένας ξάδερφος της άτυχης γιατρού είδε τις σορούς των θυμάτων από τον φεγγίτη και αμέσως έσπασαν την πόρτα.
 
 


Τα πτώματα της γυναίκας και της μητέρας της εντοπίστηκαν στον πρώτο όροφο, ενώ το παιδί και ο αυτόχειρας στον δεύτερο. 
 
 


 


 


 


 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου