Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

37χρονη από την Κυπαρισσία συνελήφθη με 378 γραμ. χασίς

Μια 37χρονη Ελληνίδα περιπτερούχος συνελήφθη χθες το πρωί στην Κυπαρισσία για διακίνηση χασίς 378,6 γραμμαρίων.
Η συλληφθείσα κρατούσε τα ναρκωτικά μέσα στο σπίτι της και σε ένα τροχόσπιτο ιδιοκτησίας της, το οποίο είχε εγκατεστημένο στο περιφραγμένο κτήμα της, στο “Ροντάκι” Κυπαρισσίας.
Οι αστυνομικοί ερεύνησαν τους προαναφερόμενους χώρους, μετά από την αξιοποίηση σχετικής πληροφορίας ότι η γυναίκα διακινεί χασίς. Πάντως, η συγκεκριμένη ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές και μάλιστα για υποθέσεις ναρκωτικών. Οπως μάθαμε, είναι διαζευγμένη και έχει και ένα παιδί μικρό σε ηλικία. Στην έρευνα που έγινε κατασχέθηκαν εκτός από την ποσότητα χασίς, ένα τσιγαριλίκι χασίς και ζυγαριά ακριβείας. 
Πιο αναλυτικά, η 37χρονη φύλαγε στο σπίτι της 5 ανισοβαρείς ποσότητες σε νάιλον σακούλα και σακουλάκια από καπνό εμπορίου, συνολικού βάρους 162,6 γραμμαρίων. Στο σπίτι βρέθηκαν επίσης το αυτοσχέδιο τσιγάρο χασίς και η ζυγαριά. Επιπρόσθετα, μετά από την έρευνα στο εσωτερικό του τροχόσπιτου στο περιφραγμένο κτήμα της στο Ροντάκι, οι αστυνομικοί βρήκαν σε νάιλον σακούλα μέσα σε κουτί από φελιζόλ 208 γραμμάρια χασίς, καθώς και άλλα 8 γραμμάρια σε άλλη μικρότερη νάιλον συσκευασία. 
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, που ερευνά την τυχόν εμπλοκή και άλλων προσώπων. 

*eleftheriaonline.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου