Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Πρωτοφανές έγκλημα στην Κομοτηνή

Tραγικό τέλος στην εξαφάνιση του 6χρονου αγοριού που αγνοούνταν από την Κυριακή στην Κομοτηνή. Ο Μεχμεταλή Σεζάλ, που ήταν κουφός, βρέθηκε νεκρός σε εγκαταλειμμένο σπίτι, δεμένος χειροπόδαρα, δολοφονημένος από άλλον ανήλικο 15 ετών, που ομολόγησε την πράξη του. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κομοτηνής, η αιτία θανάτου είναι η ασφυξία.


Ο 15χρονος Ρομά που προσήχθη από νωρίς ως βασικός ύποπτος, είναι επίσης κωφάλαλος, όπως και το θύμα του, και τελικά ομολόγησε στους αστυνομικούς την πράξη του, υποδεικνύοντας και τον τόπο του εγκλήματος. Συγκεκριμένα είχε κρύψει το παιδί πίσω από έναν θάμνο στην αυλή ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού στο κέντρο της Κομοτηνής.


Αυτή την ώρα κρατείται στο τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα. Ο 15χρονος είναι κάτοικος του συνοικισμού Αρίσβη, λίγα χιλιόμετρα ανατολικά της Κομοτηνής.

Αδιευκρίνιστο παραμένει προς το παρόν το κίνητρο του δράστη, ενώ ο ίδιος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για βιασμό ανηλίκου.

Η εξαφάνιση του 6χρονου είχε δηλωθεί στις Αρμόδιες Αρχές χθες το βράδυ. Ο Σεζάλ εξαφανίστηκε στις 22/01/2017 και ώρα 21.30 από την περιοχή Αλάν Κουγιού, της Κομοτηνής.

Οργισμένοι οι συγγενείς

Όπως αναφέρει το rodopinews.gr, συγγενείς και γείτονες του άτυχου 6χρονου μιλούν με σκληρά λόγια για τον δράστη, τον οποίο γνώριζαν καθώς τριγυρνούσε πολλές φορές στον συνοικισμό.

Φωτογραφίες από το σπίτι όπου βρέθηκε ο νεκρός:

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

«Η αναζήτηση του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς βρέθηκε σήμερα νεκρό. Τα αίτια θανάτου θα ανακοινωθούν από τις αρμόδιες αρχές. Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και ήδη έχει δηλώσει τη διαθεσιμότητά του για παροχή συναισθηματικής και ψυχολογικής υποστήριξης.

»Το Χαμόγελο του Παιδιού» εφιστά την προσοχή όλων στην κρισιμότητα των πρώτων λεπτών στην εξαφάνιση ενός παιδιού. Κάθε λεπτό μετράει όταν αναζητείται ένα παιδί. Η εξαφάνιση του 6χρονου αγοριού είχε δηλωθεί χθες το βράδυ στις αρμόδιες αρχές ενώ «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα το πρωί.

»Άμεσα ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός Amber Alert και ταυτόχρονα ο οργανισμός κινητοποιήθηκε σε συνεργασία και με άλλες ομάδες έρευνας και διάσωσης για να βρεθούν στο σημείο της εξαφάνισης, τόσο με εξειδικευμένους εθελοντές και σκυλιά διάσωσης όσο και με τον κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Όλοι όμως έφτασαν αργά…».

*zougla.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου