Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Αγροτικές κινητοποιήσεις: Κλειστή επ’ αόριστον η Ε. Ο. Αθηνών Θεσσαλονίκης στο ύψος της Νίκαιας

Κλειστή μέχρις ότου λήξουν οι αγροτικές κινητοποιήσεις θα παραμείνει η εθνική οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο ύψος της Νίκαιας, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς την Αθήνα.


Στο σημείο βρίσκονται από το μεσημέρι τρακτέρ και αγρότες από τη Λάρισα, τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα, οι οποίοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις μετά το κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής των μπλόκων.


Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως ακολούθως:

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα:


Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται στον Ανισόπεδο Κόμβο Πλατυκάμπου [Χ/Θ 351+000] προς την παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας-Βόλου και στη συνέχεια θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο από τον Ανισόπεδο Κόμβο Βελεστίνου [Χ/Θ 312+000].

Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί της παλαιάς Εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς Αθήνα, στο ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου Νίκαιας, θα αναστρέφονται μέσω της αερογέφυρας προς Λάρισα και μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας-Βόλου θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο από τον Ανισόπεδο Κόμβο Βελεστίνου [ Χ/Θ 312+000 του Π.Α.Θ.Ε.].

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων διεξάγεται κανονικά* 


*zougla.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου