Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Αχαία:Ποδαρικό στο '17 με επέλαση αγροτών-Μπλόκα σε δύο σημεία-Αναταράξεις και θυμός


Έτοιμοι, μετά τις γιορτές, να βγουν σταδιακά στους δρόμους, προκειμένου να διεκδικήσουν την επίλυση πάγιων αιτημάτων τους και κυρίως να μην υπομείνουν πολλαπλάσιες ασφαλιστικές εισφορές και φόρους, είναι οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Αχαίας, που εκφράζουν
θυμό για τις παλινωδίες και τη μη υλοποίηση κυβερνητικών δεσμεύσεων.
Το πρώτο βήμα, φάινεται να κάνουν οι παραγωγοί της Αιγιάλειας που θα προχωρήσουν σε μπλόκο της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών-Αθηνών στο ύψος των βενζινάδικων του Αιγίου στις 23 Ιανουαρίου.
Λίγες μέρες μετά και σίγουρα μέσα στον Φεβρουάριο θα ακολουθήσουν οι αγρότες της Δυτικής Αχαίας,με το εσωτερικό του συνδικαλιστικού τους οργάνου στην περιοχή να "βράζει".
Πιθανά θα υπάρξει και αλλαγή συσχεστισμών στο Αγροτικό Σύλλογο , με πολλά μέλη του που πρόσκεινται στη Ν.Δ να θέλουν να προχωρήσουν σε διαμαρτυρίες παντός τύπου,αποκλείοντας της Ν.Ε.Ο Πατρών-Πύργου, ωστόσο η σημερινή προεδρία θεωρείται προσκείμενη στο ΣΥΡΙΖΑ και όπως λένε χαρακτηριστικά "αρκείται στο να φωτογραφίζεται στο Μαξίμου με τον Τσίπρα και με τοπικούς κυβερνητικούς βουλευτές".
Σε σύσκεψη,αμέσως μετά τις γιορτές-πριν τα μέσα Ιανουαρίου- θα προχωρήσουν προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους και οι αγρότες από Καλάβρυτα, Τριταία και Χαλανδρίτσα*
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου