Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Kραυγή αγωνίας από 33χρονο που κινδυνεύει η ζωή του λόγω ιατρικών λαθών: «Θέλω να ζήσω. Δεν έχω να πάρω τα φάρμακά μου»

Του Μπάμπη Παπαφιλιππάκη
Έχει δει το σκληρό πρόσωπο της ζωής. Η καθημερινότητά του είναι πολύ δύσκολη και πλέον έχει γίνει αβάσταχτη για τον ίδιο. Ο Σπύρος Μαρσέλος θέλει να ζήσει κι αυτός ως φυσιολογικός άνθρωπος. Εντούτοις δεν μπορεί.

 
Η κήλη 11 κιλών (!) θέτει εν κινδύνω ακόμη και την ίδια του τη ζωή. Γι’ αυτό και η κραυγή αγωνίας του δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητο κανέναν. 
«Θέλω να ζήσω, δεν θέλω να πεθάνω. Σας παρακαλώ, βοηθήστε με» δηλώνει με τρεμάμενη φωνή στο zougla.gr, απευθύνοντας έκκληση για βοήθεια προκειμένου να βρει την υγειά του.
Είναι μόνος του στη ζωή. Οι γονείς του έχουν πεθάνει και το πρόβλημα υγείας του δεν του επιτρέπει να δουλέψει. Ο 33χρονος από τον Βόλο, κομμωτής στο επάγγελμα, έχει φτάσει στο σημείο να πάσχει από βαριάς μορφής κατάθλιψη και διαβήτη, νιώθοντας τη σηψαιμία να τον απειλεί, την ώρα που τρέμει μην πάθει καρκίνωμα στους λεμφαδένες.
«Σας παρακαλώ, βοηθήστε με. Είναι κρίμα να φύγω τόσο νέος. Ζητάω μόνο να με βοηθήσουν να λαμβάνω τη φαρμακευτική αγωγή μου. Οι ενέσεις και τα φάρμακά μου είναι πολύ ακριβά και αδυνατώ να τα αγοράσω! Έτσι αναγκάστηκα να φτάσω σε σημείο να ζητήσω τη βοήθεια του κόσμου» αναφέρει.
Ο αριθμός λογαριασμού του 33χρονου:

0026-0727-90-0102976184 (ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ)
i.bank

gr 5702607270000900102976184

*Για όσους θέλουν να επικοινωνήσουν με τον Σπύρο Μαρσέλο για να τον βοηθήσουν δημοσιεύουμε κατόπιν δικής του επιθυμίας το τηλέφωνό του: 6995788341

Το χρονικό του Γολγοθά του

Πώς, όμως, ξεκίνησε ο Γολγοθάς του 33χρονου; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Όπως καταγγέλλει ο ίδιος, η περιπέτειά του άρχισε το 2012. Τότε εισήχθη στο νοσοκομείο για μία αφαίρεση σκωληκοειδούς απόφυσης.

Τα πράγματα στο χειρουργείο δεν πήγαν όπως τα περίμενε. Έπαθε σηψαιμία και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε πολλά χειρουργεία στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης για να καθαρίσει ο κοιλιακός του χώρος.

Το 2014 διεκομίσθη εκ νέου στο νοσοκομείο Βόλου και χειρουργήθηκε για ειλεό, έπειτα από έντονους πόνους στην κοιλιά. Λίγες ημέρες μετά το εξιτήριό του όμως εισήχθη εκ νέου στο νοσοκομείο, καθώς η τομή του παρουσίαζε προβλήματα. Έτσι, υποβλήθηκε σε νέο χειρουργείο.

Ο άτυχος 33χρονος καταγγέλλει ότι δεν έγινε σωστά η αναισθησία του και ξύπνησε κατά τη διάρκεια της εγχείρησης. Επί τόπου τού έγινε νέα, με αποτέλεσμα να ξυπνήσει έπειτα από εννέα ώρες.

Από το 2012 μέχρι το 2014 έκανε συνολικά 13 χειρουργεία, τα περισσότερα εκ των οποίων για τη σηψαιμία στον κοιλιακό του χώρο, ενώ κατέληξε να ζυγίζει 41 κιλά από τα 92 κιλά που ήταν, έχοντας πλέον στον κοιλιακό του χώρο μία κήλη 11 κιλών, που έχει κάνει τη ζωή του ανυπόφορη.


*zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου