Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Κοσμοπλημμύρα αναμένεται τις ημέρες του Πάσχα στην Τριφυλία – Αισιοδοξία για το καλοκαίρι 2016

Σύμφωνα με τα στοιχεία των μέχρι τώρα κρατήσεων στις ξενοδοχειακές μονάδες της Τριφυλίας, πολλοί ταξιδιώτες από την Αθήνα αλλά και άλλες περιοχές θα έρθουν για Πάσχα στην Τριφυλία.

Μεγάλη πληρότητα για το Πάσχα
Ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Τριφυλίας Κώστας Αγγελόπουλος και ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Artina», μιλώντας στο gargalianoionline είπε ότι φέτος «όσον αφορά την κίνηση για το Πάσχα υπάρχει εντονο ενδιαφέρον, ενώ σε αυτό βηθάει η μεταφορά της υποχρεωτικής αργίας για την Πρωτομαγιά 2016. Σίγουρα, σύμμαχος φαίνεται να είναι και ο καλοκαιρινός καιρός ο οποίος αναμένεται να επικρατήσει τις ημέρες του Πάσχα».
Αισιοδοξία για το καλοκαίρι 2016
Για την τουριστική κίνηση του καλοκαιριού είπε τα εξής: «Για το καλοκαίρι οι κρατήσεις είναι ιδιαιτέρα εντυπωσιακές, εκείνο που δεν έχει φανεί ακόμη είναι η αγορά της Ρωσίας. Δηλαδή, τις όποιες απώλειες της Τουρκιάς από τη Ρώσικη τουριστική αγορά δεν δείχνει να έχει εκμεταλλευτεί η Ελλάδα. Ως τώρα ευνοούμενοι είναι η Ισπανία και η Κύπρος». Ο κ. Αγγελόπουλος μαλιστα κάνει την πρόβλεψη πως, αν δεν γίνει προκύψει κάτι, θα είναι το καλύτερο καλοκαίρι των τελευταίων ετών!
Εντυπωσιακή η παρουσία της Τριφυλίας στην έκθεση «Ελλάδος Γεύσης»
Ο κ. Αγγελόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην επιτυχημένη, όπως χαρακτήρισε, παρουσία του Δήμου Τριφυλίας στην έκθεση «Ελλάδος Γεύσης», που πραγματοποιήθηκε από τις 15-18 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο Δήμου Περιστερίου, στην Αθήνα.
Ομολογώ ότι η παρουσία της Τριφυλίας με εντυπωσίασε, ήταν μη αναμενόμενη, ενώ εκπροσωπούσε τα περισσότερα προϊόντα τα οποία παράγει η περιοχή μας, με τον κόσμο να δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον! Μέσα από τα προϊόντα οι Έλληνες, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και για τα ξενοδοχεία. Μην κρυβόμαστε, η Τριφυλία δεν είναι πολύ γνωστός σαν προορισμός. Με αυτή την ενέργεια του Δήμου Τριφυλίας και αυτό το εντυπωσιακό περίπτερο, σταμάτησε πολύς κόσμος και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον. Ας ελπίσουμε ότι ολοι μαζί ενωμένοι θα κάνουμε τα βήματα για να πάει η Τριφυλία μπροστά!

*gargalianoionline.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου