Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Τα σκουπίδια ξεχειλίζουν ακόμα στην Πάτρα

Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις της Δημοτικής Αρχής Πάτρας πως ο κύριος όγκος σκουπιδιών που είχαν συσσωρευτεί έξω από τους κάδους, σχηματίζοντας βουνά λόγω της 11ημερης απεργιακής κινητοποίησης της ΠΟΕ -ΟΤΑ, θα έχει απομακρυνθεί από το κέντρο και την περιφέρεια της αχαϊκής πρωτεύουσας μέχρι τη Δευτέρα, δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.


Οι εργαζόμενοι καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να απομακρύνουν τα σκουπίδια ιδίως από το κέντρο, όμως για ακόμη μία ημέρα, την πέμπτη από τη λήξη της απεργίας, οι περισσότερες συνοικίες στην κυριολεξία βρίσκονται χωμένες στα σκουπίδια.


Καταγγελίες που καταφθάνουν τις τελευταίες ώρες στο tempo24 αναφέρουν πως έχουν συγκεντρωθεί επιλεκτικά από κάδους τα απορρίμματα, όπως για παράδειγμα στην οδό Λόντου από Γούναρη μέχρι και την οδό Στ. Βουλγάρεως και από εκεί και κάτω τίποτα, αλλά και στην Ερενστρώλε.

Όπως επίσης στην οδό Ιωνίας συγκεντρώθηκαν επιλεκτικά τα σκουπίδια από κάποιους κάδους κι όχι στο σύνολό τους.

Επίσης, προβλήματα παρουσιάζονται στις περιοχές της πλατείας Παπανδρέου, όπου άλλοι κάδοι έχουν αδειάσει κι άλλοι όχι, ενώ αντίστοιχη εικόνα παρουσιάζουν οι κάδοι στην περιοχή του Πελεκάνου στις οδούς Σοφοκλέους και Αμερικής.

ΠΗΓΗ: tempo24.gr


*zougla.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου