Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

"Θόλωσε" από τη ζήλια και μαχαίρωσε την κουνιάδα του !

Το δρόμο για τη φυλακή θα ξαναπάρει ένας άνδρας από την Αλβανία που καταδικάστηκε από το δικαστήριο για την υπόθεση απόπειρας δολοφονίας της αδερφής της πρώην συζύγου του τον Αύγουστο του 2016.
 
Ο άνδρας διέμενε στη Σητεία με την σύζυγο και τα δυο παιδιά τους. Ο ίδιος ήταν βίαιος απέναντι στη σύζυγό του και τη χτυπούσε άγρια ενώ τελικά οι δυο τους χώρισαν. 
Ο ίδιος έφυγε για την Αθήνα όπου εκεί ζούσε με τη νέα του σχέση. Όταν χώρισε έμαθε πως η πρώην σύζυγος του είχε προχωρήσει τη ζωή της και είχε και εκείνη κάνει καινούργια σχέση. 
Αυτό ωστόσο δεν το ... σήκωσε ο αντρικός εγωισμός του με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Σητεία και να απειλεί συνεχώς την πρώην σύζυγο του. 
Η γυναίκα εργαζόταν σε μια ταβέρνα στο κέντρο της Σητείας και κάποια μέρα ο δράστης την πήρε τηλέφωνο και της ζήτησε να βγει έξω να μιλήσουν. Η ίδια με τον φόβο να μην ξαναπέσει θύμα ξυλοδαρμού έφυγε από την πίσω πόρτα του μαγαζιού. 
Ο δράστης εισέβαλε στο μαγαζί και εκεί βρήκε την αδερφή της πρώην συζύγου του που και εκείνη εργαζόταν εκεί άρπαξε ένα μαχαίρι και την χτυπούσε με μανία καταφέρνοντας της 10 μαχαιριές.
Ο δράστης καταδικάστηκε σε 17 χρόνια και 6 μήνες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και θα επιστρέψει στη φυλακή. Το δικαστήριο αποφάσισε ότι μετά την έκτιση της ποινής του θα απελαθεί με απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα για άλλα 10 χρόνια.

*cretalive.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου