Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Ενώνουν τις δυνάμεις τους για το μικρό Γιώργο

Η πρώτη επέμβαση στο αγοράκι ολοκληρώθηκε και απαιτείται μία δεύτερη
Σε λίγες μέρες θα έχει την ονομαστική του γιορτή, όμως η οικογένεια του 4χρονου Γιώργου από τη Νεάπολη Λασιθίου ανεβαίνει έναν μόνιμο Γολγοθά, καθώς το παιδί αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η πρώτη επέμβαση στο αγοράκι ολοκληρώθηκε με προβλήματα και απαιτείται μία δεύτερη, η οποία πρέπει να γίνει σε εξειδικευμένο νοσοκομείο της Γαλλίας με μεγάλο οικονομικό κόστος.
Φορείς του Λασιθίου αποφάσισαν να βοηθήσουν την οικογένεια οικονομικά οργανώνοντας ποδοσφαιρικό αγώνα στις 6 Απριλίου και μουσική βραδιά σε κέντρο στο Σίσι, στις 7 Απριλίου.
Στην προσπάθεια συμμετέχουν: η Α.Ε. Νεάπολης, ο Α.Ο. Βραχασίου, ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Σισίου, ο Μορφωτικός Σύλλογος Μιλάτου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βραχασίου «Ο Αναύλοχος», ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βραχασίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολειου Σισίου, ο Σύλλογος Γυναικών Οροπεδίου Λασιθίου «Ρέα», ο Σύλλογος Γυναικών Μαλίων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαλίων και ο Σύλλογος Μοχού «Ξυνόχοντρος και Μουζουδιά». Οι Τ. Στεφανάκης, Μ. Πετσάκης, Κ. Κακουδάκης, Δ. Μπετίνης και Κ. Σουλαδάκης θα παίξουν μουσική και θα τραγουδήσουν.
Ο ποδοσφαιρικός αγώνα θα γίνει στο γήπεδο της Νεάπολης, και θα δώσουν το "παρών" γνωστοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αγωνιστούν ενάντια στη μεικτή ομάδα από την Α.Ε. Νεάπολης και τον Α.Ο. Βραχασίου.
Μετά το Πάσχα, ο Σύλλογος Γυναικών Οροπεδίου Λασιθίου «Ρέα» θα πραγματοποιήσει μία νέα εκδήλωση, στην οποία θα συμμετάσχουν όλοι οι πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου