Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Μεσσηνία: Περιπολίες ένστολων στους δρόμους σχεδιάζει ο αστυνομικός διευθυντής Παναγιώτης Πούπουζας

Την παρουσία της Αστυνομίας δίπλα στον πολίτη και την ενίσχυση της εμφανούς αστυνόμευσης, ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικότερα η μικρή και μεσαία εγκληματικότητα, επιδιώκει ο νέος διευθυντής Αστυνομίας Μεσσηνίας, αστυνομικός διευθυντής Παναγιώτης Πούπουζας.
Χθες ο νέος διευθυντής Αστυνομίας του νομού είχε συνάντηση γνωριμίας με τους δημοσιογράφους στη Διεύθυνση. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και οι διοικητές της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, αστυνομικός υποδιευθυντής Βασίλης Τσιγαρίδης και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, αστυνόμος Β' Τάσος Δεληγιάννης. Ο διευθυντής τόνισε την ανάγκη να δοθεί το βάρος στην πρόληψη, που όπως είπε προϋποθέτει τη διαρκή εμφάνιση ένστολων αστυνομικών στους δρόμους· να βλέπει ο κόσμος ότι υπάρχει Αστυνομία και πως ανταποκρίνεται όταν την καλούν. 
Βασική επιδίωξη άλλωστε για το νέο διευθυντή είναι η εξωστρέφεια της Αστυνομίας, «να βγούμε προς τα έξω, να μιλήσουμε στον κόσμο», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Ερωτώμενος δε σχετικά με τα τελευταία περιστατικά στην πόλη της Μεσσήνης, ο διευθυντής ενημέρωσε ότι ενισχύθηκε η αστυνόμευση στην περιοχή και θα υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα - ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα προγραμματίζει και νέα συνεργασία με το δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Τσώνη. 
Καταλήγοντας, ο νέος διευθυντής Αστυνομίας Μεσσηνίας, επανέλαβε την επιδίωξή του κάθε πολίτης που θα μπαίνει σε αστυνομική υπηρεσία να εξυπηρετείται με ευγένεια και σεβασμό, και η ανταπόκριση στα περιστατικά να είναι άμεση.

*eleftheriaonline.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου